Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ұн тарту және макарон өнімдерін өндіру технологиясы
-
Бұл курс мыналарды қамтиды: ұн тарту (дәндік дақылдардың сипаттамасы; қара бидайды сорттық ұнды електен өткізуге дайындау; әртүрлі сапалы дәндерден ұн диірменінің партиясын құру; ұн өңдеуге дәнді дайындау; нан пісіретін ұнның сорттары мен түрлері; химиялық бидай және қара бидай ұнының құрамы), макарон өнімдері (ассортимент; белгіленген сапа талаптары; шикізат сапасы; сақтау шарттары мен мерзімі; өнімдердің беріктігінің өзгеруі).
-
Образовательная программа 6B07223 Өңдеу өндірістерінің технологиясы (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1