Ұн тарту және макарон өнімдерін өндіру технологиясы

  • Бұл курс мыналарды қамтиды: ұн тарту (дәндік дақылдардың сипаттамасы; қара бидайды сорттық ұнды електен өткізуге дайындау; әртүрлі сапалы дәндерден ұн диірменінің партиясын құру; ұн өңдеуге дәнді дайындау; нан пісіретін ұнның сорттары мен түрлері; химиялық бидай және қара бидай ұнының құрамы), макарон өнімдері (ассортимент; белгіленген сапа талаптары; шикізат сапасы; сақтау шарттары мен мерзімі; өнімдердің беріктігінің өзгеруі).
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top