Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Астықты қайта өңдеу өндірістеріне сараптама
-
Бұл курс ұн және макарон өнімдерінің: астық, жарма, ұн, макарон өнімдері және дәнді тағамдық концентраттар өндірісінің сапасына сараптама жасау мәселелерін қарастырады. Бұл өнімдердің егжей-тегжейлі сипаттамалары, өндіру, тарату, сақтау және өткізу процесінде олардың сапасын қалыптастыратын факторлар келтірілген. Студенттер ұн және макарон өнімдерінің ассортиментін кеңейту және сапасын арттырудың заманауи тенденцияларымен танысады.
-
Образовательная программа 6B07223 Өңдеу өндірістерінің технологиясы (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1