Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нан-тоқаш және кондитерлік өнімдерді сараптау
-
Бұл пән нан-тоқаш және кондитерлік өнімдердің топтарына қатысты келесі сұрақтарды ұсынады: классификациясы, терминологиясы мен анықтамалары, өндіріс технологиясы, сапа және қауіпсіздік сараптамасы (органолептикалық, физика-химиялық, микробиологиялық көрсеткіштер, ақаулар мен қабылдамаулар, сәйкестендіру), орау, таңбалау және сақтау. Сондай-ақ нан-тоқаш және кондитерлік өнімдердің технологиясының дамуы туралы шолу жасалған.
-
Образовательная программа 6B07223 Өңдеу өндірістерінің технологиясы (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1