Нан-тоқаш және кондитерлік өнімдерді өңдеудің физикалық әдістері

  • Студенттер арасында нан-тоқаш және кондитерлік өнімдерді өңдеудің физикалық әдістерінің классификациясы мен жалпы ақпаратты қалыптастыру. Нан және кондитер өнімдерін инфрақызыл сәулемен өңдеу. Электростатикалық өрісте нан және кондитерлік өнімдерді өңдеу. Нан және кондитерлік өнімдерді өңдеудің электроконтактілі әдістері. Нан және кондитерлік өнімдерді өңдеудің жоғары жиілікті және аса жоғары жиілікті әдістері.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top