Астық өңдеу өндірістерінің тауартануы

  • Бұл пән астық өңдеу салаларын жіктеудің мақсатын, міндеттерін және маңызын, тауарларды кодтауды, ассортиментті, ассортименттің қасиеттері мен көрсеткіштерін, тауарлардың сапасын, астық өңдеу салаларындағы сәйкессіздіктер мен ақауларды оқытуға арналған. Оның ішінде тауардың физикалық қасиеттері, химиялық құрамы, тауарлық ысыраптары, тауарлық ақпарат, тауардың тауарлық сипаттамасын қамтамасыз ету факторлары, қалыптастырушы және сақтаушы факторлар.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top