Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Функционалды тағам өнімдерінің технологиясы
-
Функционалды тамақ өнімдері, олардың тағайындалуы, жіктелуі, химиялық құрамы мен технологиялық процестерінің ерекшеліктері, сондай-ақ өндірілетін өнімнің бағытын қамтамасыз ететін функционалдық қоспаларға қойылатын талаптардың сипаттамалары мен деңгейі туралы теориялық және практикалық білімді қалыптастыру; шикізат пен дайын өнімнің сапасын бақылау ережесін.
-
Образовательная программа 6B07223 Өңдеу өндірістерінің технологиясы (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2