Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнімдерінің құрылымдық-механикалық қасиеттері
-
Тағамдық материалдардың құрылымдық-механикалық қасиеттері туралы білімдерін жинақтау және кеңейту және әсер етудің объективті көрсеткішін алу. Тағам ингредиенттерінің негізгі құрылымдық-механикалық қасиеттері: ығысу, сығу, беті. Тағам ингредиенттерінің құрылымдық-механикалық қасиеттеріне технологиялық факторлардың әсері: температура, ылғалдылық, қысым, ұнтақтау дәрежесі, ұнтақтау уақыты және т.б.
-
Образовательная программа 6B07223 Өңдеу өндірістерінің технологиясы (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2