Ұн тарту кәсіпорындарын жобалау

  • Ұн диірменінің дайындау және ұнтақтау бөлімдерінің негізін қалыптастыру, құрылымдарын және жобалау принциптерін зерттеу. Ұн тарту кәсіпорнының ұйымдастыру-шаруашылық бөлімі, ұн тарту технологиясын дамытудың проблемалары мен перспективалық міндеттерін ескере отырып, зауытішілік коммуникациялар. Астықты тазалау және ұнтақтауға дайындаудың технологиялық сызбасын, ұн диірменінің астық тазалау бөлімінің технологиялық жабдықтарын есептеу және таңдау әдісін құру.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top