Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қайта өңдеу өндірістерінің жалпы технологиясы
-
Бұл пән технологияның жалпы сипаттамасын, негізгі принциптері мен әдістерін: астық, ұн, жарма, мал азығы, нан, макарон және кондитерлік өнімдер, қант және құрамында қант бар заттар, ашыту өндірісі, теориялық негізде негізделген кәсіби білім мен дағдыларды қалыптастырады. ережелер, инженерлік нұсқалар, сондай-ақ технологиялық операциялар мен процестердің есептеулері.
-
Образовательная программа 6B07223 Өңдеу өндірістерінің технологиясы (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2