Қантты кондитерлік өнімдері өндірісінің технологиялық машиналары және аппараттары

  • Мақсаты: Студенттердің қантты кондитерлік өнімдерді өндірудің тамақ өндірісіндегі негізгі аппараттары мен машиналарын және қантты кондитерлік өнімдерді өндірудегі негізгі кезеңдерін оқып үйренудің теориялық білімін және практикалық дағдыларын қалыптастыру. Мазмұны: Қантты кондитерлік өнімдерді өндіру бойынша механикаландырылған өндірістік желілер. Шикізатты, жартылай фабрикаттарды және өнімдерді термиялық өңдеуге арналған құрылғылар мен машиналар. Шикізатты, жартылай фабрикаттарды және дайын өнімді механикалық өңдеуге арналған машиналар мен агрегаттар. Пластмасса және сұйық жартылай фабрикаттарды дайын өнімге өңдеуге арналған машиналар мен агрегаттар. Буып-түю машиналары мен машиналары
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top