Өңдеу өндірістерінің технологиясы

  • Мақсаты: студенттерді астық, ұн, жарма, құрама жем, нан, макарон және кондитерлік өнімдер, қант және қант бар заттар, алкоголь және ликер өндірісі, шараптар технологияларын практикалық меңгеруге дайындау. Мазмұны: өсімдік өнімдерін қабылдауды, орналастыруды, өңдеуді және сақтауды ұйымдастырудың технологиялық принциптерін зерттеу. астық элеваторлары, ұн тарту, жарма, құрама жем зауыттары, нан зауыттары, макарон және кондитерлік фабрикалар, қант зауыттары және крахмал және ашыту өндірістері.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top