Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өңдеу өндірістері шикізаттарының, жартылай дүмбілдерінің, дайын өнімдерінің реологиясы
-
Мақсаты: тамақ материалдарының инженерлік реологиясының негіздерін зерделеу, студенттердің тамақ массаларының құрылымын қалыптастыру саласында білімін, білігі мен дағдыларын қалыптастыру. Мазмұны: Тағамдық материалдар механикасының реологиялық негіздері. Өңдеу салаларының шикізатының, жартылай фабрикаттарының және дайын өнімдерінің физика-механикалық қасиеттерін анықтау әдістері мен құрылғылары. Тұтқырлық, жабысқақтық және үйкеліс қасиеттерін анықтау әдістері, технологиялық процестерді есептеуде физикалық-механикалық қасиеттерді пайдалану, өңдеуші өнеркәсіптердің шикізат, жартылай фабрикаттар мен жабдықтардың сапасын бақылау.
-
Образовательная программа 6B07252 Қантты заттар және қантты кондитерлік өнімдер технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2