Өңдеу өндірістері өнімдерінің қауіпсіздігі

  • Мақсаты: негізгі тағамдық токсиканттар, олардың адам ағзасына қауіптілік дәрежесі, Шикізат пен тамақ өнімдерінің қауіпсіздік көрсеткіштерін бақылау әдістері мен әдістері туралы білімді қалыптастыру Мазмұны: Шикізат пен тамақ өнімдерінің ластаушы заттарын, қауіпсіздік нормаларын зерттеу. Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі және оны бағалаудың негізгі критерийлері. Сыртқы ортадан, тағамдық қоспалардан бөгде заттардың қауіптілігі: жіктеу, нормалау, бақылау. Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін реттеу және ақпараттық қамтамасыз ету механизмі. Өз қызметінде нормативтік құқықтық құжаттарды пайдалану.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top