Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өңдеу өндірістері өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Мақсаты: негізгі тағамдық токсиканттар, олардың адам ағзасына қауіптілік дәрежесі, Шикізат пен тамақ өнімдерінің қауіпсіздік көрсеткіштерін бақылау әдістері мен әдістері туралы білімді қалыптастыру Мазмұны: Шикізат пен тамақ өнімдерінің ластаушы заттарын, қауіпсіздік нормаларын зерттеу. Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі және оны бағалаудың негізгі критерийлері. Сыртқы ортадан, тағамдық қоспалардан бөгде заттардың қауіптілігі: жіктеу, нормалау, бақылау. Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін реттеу және ақпараттық қамтамасыз ету механизмі. Өз қызметінде нормативтік құқықтық құжаттарды пайдалану.
-
Образовательная программа 6B07252 Қантты заттар және қантты кондитерлік өнімдер технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1