Қантты заттар және қантты кондитер өнімдерінің сапасын бақылау және бағалау

  • Мақсаты: қайта өңдеу өндірістері салаларында шикізатты, жартылай фабрикаттар мен дайын өнімді сынау әдістері мен сапасын сараптау саласында теориялық және практикалық білім кешенін қалыптастыру Мазмұны:Қантты заттар мен өнімдердің сапасына қойылатын талаптар. Қантты заттар мен өнімдердің қасиеттері мен сапа көрсеткіштері. Қантты заттар мен өнімдердің сапасын бағалау және бақылау әдістері. Қантты заттар мен өнімдердің сапасын бақылау және бағалау міндеттері. Қантты заттар мен өнімдердің сапасын арттырудағы стандарттау рөлі. Қантты заттар мен өнімдердің сапасын бағалау.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top