Қант және крахмал өндірісінің технологиялық жабдықтары

  • Мақсаты: студенттерде шикізаттың құрамы мен қасиеттерін, қанттан кондитерлік өнімдер жасауға арналған қосалқы материалдарды және қанттан кондитерлік өнімдер өндірісінің негізгі кезеңдерін зерттеу үшін теориялық білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру. Мазмұны: Қант пен крахмал өндірудің аппараттары мен технологиялық схемалары технологиялық кешендердің құрамдас бөліктері болып табылады. Қант пен крахмал өндірісінде технологиялық процестерді жүргізуге арналған жабдықты таңдау мәселесін дәлелдеу және шешу. Қантты және крахмалды өнімдерді орау үшін жабдықтарды пайдалану. Қант пен крахмал өндірісінде жылу және масса алмасу процестерін жүргізуге арналған жабдық
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top