Тамақ өндірісін автоматтандыру

  • Мақсаты: Өндіріс процесінде қол еңбегінің үлесін азайтуға қызмет ететін шаралар кешенін және инновациялық шешімдерді әзірлеу. Мазмұны: Тамақ өндірісін автоматтандыру саласындағы мәліметтерді, ақпаратты және білімдерді жинау, тіркеу, өңдеу, сақтау, іздеу, талдау әдістері, белгілі бір объектіге қатысты бір тізбекті және көп тізбекті АСР талдау және есептеу, автоматтандыру принципін таңдау. зерттелетін процесс. Тамақ өнеркәсібінің нақты объектілерін оңтайлы басқару алгоритмдерін құру
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top