Технологиялық регламенттер, тамақ өнімдерін сәйкестендіру және бақылау

  • Мақсаты: Кеден одағының өзгеде техникалық регламенттерінде белгіленетін тамақ өнімдерінің жекелеген түрлеріне және оған қойылатын талаптарға байланысты өндіру, сақтау, тасымалдау, өткізу және кәдеге жарату процестеріне қойылатын талаптарды игеру Мазмұны: Өнімдер мен жүйелерді жобалауды, өндіруді, пайдалануды, өндіріс процесінде бақылауды және сынауды және сәйкестікті растауды қамтамасыз ету үшін метрология және техникалық реттеу саласындағы кәсіби құзыреттерді қалыптастыру. Әртүрлі физикалық шамаларды өлшеу схемасын талдау, өлшеу қателіктерін анықтау; өлшеу, бақылау, сынау және сапаны басқарудың заманауи әдістерін қолдану.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top