Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қант және крахмал өндіру технологиясы
-
Мақсаты: Қант, шикі және құрғақ крахмал технологиясы саласында қажетті теориялық білімдерді қалыптастыру, қант пен крахмал өндірісінің процестерінің физикалық-химиялық табиғатын зерттеу. Мазмұны: Қант пен крахмал өндірісі. Қант пен крахмал өндірісіндегі жекелеген процестердің жұмыс режимдерін жинау және түсіндіру. Дайын өнімді өндірудің технологиялық процестерін ұйымдастыру және жүргізу. Қант пен крахмалдың классификациясы. Қант пен крахмал өндірісіндегі жаңа өнімдердің технологиясын жасауда техникалық шешімдерді техникалық-экономикалық көрсеткіштер тұрғысынан бағалау.
-
Образовательная программа 6B07252 Қантты заттар және қантты кондитерлік өнімдер технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1