Қантты кондитерлік өнімдер өндірісіндегі екіншілік шикізат қорлары

  • Мақсаты: Студенттерді шикізат қалдықтарын жаңа өнім алу үшін пайдалану жолдарымен, жаңа және перспективалы ресурс үнемдейтін технологиялармен таныстыру. Мазмұны: Кондитер өнеркәсібінде екіншілік шикізатты өңдеу сапасын қамтамасыз ету мәселелері. Екіншілік шикізат жане қалдықтар. Қалдықтарды қайта өңдеу. Қолданудың негiзгi бағыттары. Екіншілік шикізат негiзiнде кондитер өнімдердi өндiру технологиясын жетiлдiру. Дайын өнімге екіншілік шикізаттардың әсерін зерттеу.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top