Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Дұрыс тамақтану негіздері
-
Мақсаты: Адамның жалпы мәдениетінің құрамдас бөлігі ретінде тамақтанудың әлеуметтік-мәдени аспектілері және дұрыс тамақтану ережелері туралы түсінік қалыптастыру. Мазмұны: Салауатты тағам туралы ғылым негіздерін меңгеру. Дұрыс тамақтану ғылымының даму тарихы. Адам өміріндегі тамақтанудың құндылығы кәсіби ортада еркін сөйлесуге мүмкіндік береді. Тағамдардың жіктелуі, энергия балансы және дұрыс тамақтану, пайдалы мәзір, тағамды іздеу және таңдау, тағамға төзбеушілік. Тамақ комбинациясы дұрыс тамақтанудың негізі болып табылады. Дұрыс тамақтану принциптері.
-
Образовательная программа 6B07252 Қантты заттар және қантты кондитерлік өнімдер технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2