Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мамандыққа кіріспе
-
Мақсаты: Тамақтану саласында білікті мамандарды даярлау бойынша жоғары білім беру құрылымымен танысу, қайта өңдеу өндірістерінің салалық құрамын зерделеу. Мазмұны: Білім беру мекемесінде оқыту әдістемесі. Оқу сабақтарының түрлері және білімді бақылау. Студенттің оқу-зерттеу жұмысы. Кураторлық. Кітапханалар, жүйелік және алфавиттік каталогтармен, әдебиет классификаторларымен жұмыс. Қазіргі заманғы тамақ өндірісі. Тамақ өнеркәсібін дамыту перспективалары. Азық-түлік қауіпсіздігі және дұрыс тамақтану
-
Образовательная программа 6B07252 Қантты заттар және қантты кондитерлік өнімдер технологиясы
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1