Мамандыққа кіріспе

  • Мақсаты: Тамақтану саласында білікті мамандарды даярлау бойынша жоғары білім беру құрылымымен танысу, қайта өңдеу өндірістерінің салалық құрамын зерделеу. Мазмұны: Білім беру мекемесінде оқыту әдістемесі. Оқу сабақтарының түрлері және білімді бақылау. Студенттің оқу-зерттеу жұмысы. Кураторлық. Кітапханалар, жүйелік және алфавиттік каталогтармен, әдебиет классификаторларымен жұмыс. Қазіргі заманғы тамақ өндірісі. Тамақ өнеркәсібін дамыту перспективалары. Азық-түлік қауіпсіздігі және дұрыс тамақтану
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top