Қантты кондитерлік өнімдер өндірісінің технологиясы

  • Мақсаты: Кондитерлік өнімдер технологиясы саласында қажетті теориялық білімді қалыптастыру, қантты кондитерлік өнімдерді өндіру технологиясын оқып үйрену. Мазмұны: Қантты кондитер өндірісінің технологиясы және негізгі процестері, олардың сипаттамасы. Қантты кондитерлік өнімдерді өндірудің технологиялық процестерін ұйымдастыру және жүргізу. Қантты кондитерлік өнеркәсіптердің жаңа өнімдерінің технологияларын әзірлеуде техникалық шешімдерді техникалық-экономикалық көрсеткіштер тұрғысынан бағалау.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top