Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қантты кондитерлік өнімдер өндірісінің технологиясы
-
Мақсаты: Кондитерлік өнімдер технологиясы саласында қажетті теориялық білімді қалыптастыру, қантты кондитерлік өнімдерді өндіру технологиясын оқып үйрену. Мазмұны: Қантты кондитер өндірісінің технологиясы және негізгі процестері, олардың сипаттамасы. Қантты кондитерлік өнімдерді өндірудің технологиялық процестерін ұйымдастыру және жүргізу. Қантты кондитерлік өнеркәсіптердің жаңа өнімдерінің технологияларын әзірлеуде техникалық шешімдерді техникалық-экономикалық көрсеткіштер тұрғысынан бағалау.
-
Образовательная программа 6B07252 Қантты заттар және қантты кондитерлік өнімдер технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1