Сапа менеджменті негізіндерімен қантты заттар және қантты кондитерлік өнімдер өндірісін технохимиялық бақылау

  • Мақсаты: қайта өңдеу өндірістері салаларында шикізатты, жартылай фабрикаттар мен дайын өнімді сынау әдістері мен сапасын сараптау саласында теориялық және практикалық білім кешенін қалыптастыру. Мазмұны: Қазақстан Республикасының халықаралық, мемлекетаралық және мемлекеттік стандарттарына сәйкес қантты заттар мен қантты кондитерлік өнімдерді өндіруге арналған сынақ әдістеріне және өнімнің сапасына қойылатын талаптар. Шикізаттарды, жартылай фабрикаттарды және дайын өнімдерді сынау әдістері. Сапа менеджменті және технохимиялық бақылау функциялары. Өз қызметінде нормативтік құқықтық құжаттарды пайдалану.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top