Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қантты кондитерлік өнімдердің технологияларын жүзеге асыру бойынша жобалық шешімдер
-
Мақсаты: кондитерлік өнеркәсіп кәсіпорындарын жобалаудың жалпы жағдайын игеру. Мазмұны:Кондитер өнеркәсібі кәсіпорындарын жобалаудың жалпы ережелері, кәсіпорындарды орналастырудың негізгі есептік нормалары мен принциптері, жобаның техникалық-экономикалық негіздемесі, технологиялық есептеулер, оның ішінде кәсіпорынның өнімділігін есептеу, шикізаттың шығынын есептеу, өндіріс рецептурасын есептеу. қойма алаңдары және технологиялық жабдықты есептеу және таңдау, кондитерлік өнеркәсіп кәсіпорындарының бөлме-жайларын жоспарлау шешімдері. Жаңа техникалық шешімдерді әзірлеу.
-
Образовательная программа 6B07252 Қантты заттар және қантты кондитерлік өнімдер технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2