Қантты кондитерлік өнімдердің технологияларын жүзеге асыру бойынша жобалық шешімдер

  • Мақсаты: кондитерлік өнеркәсіп кәсіпорындарын жобалаудың жалпы жағдайын игеру. Мазмұны:Кондитер өнеркәсібі кәсіпорындарын жобалаудың жалпы ережелері, кәсіпорындарды орналастырудың негізгі есептік нормалары мен принциптері, жобаның техникалық-экономикалық негіздемесі, технологиялық есептеулер, оның ішінде кәсіпорынның өнімділігін есептеу, шикізаттың шығынын есептеу, өндіріс рецептурасын есептеу. қойма алаңдары және технологиялық жабдықты есептеу және таңдау, кондитерлік өнеркәсіп кәсіпорындарының бөлме-жайларын жоспарлау шешімдері. Жаңа техникалық шешімдерді әзірлеу.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top