Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өсімдік шикізаттарын өңдеудің физика-химиялық негіздері және жалпы принциптері
-
Мақсаты: қант және кондитерлік өндірістегі шикізат пен тамақ өнімдерінің физика-химиялық қасиеттерін зерттеу. Мазмұны: Шикізат пен тамақ өнімдерінің қасиеттері. Өсімдік шикізатын өңдеудегі қасиеттердің өзгеруі тамақ өнімдерін технологиялық өңдеудегі көмірсулардың өзгеруі. Өнімдерді технологиялық өңдеудегі ақуыздардың физика-химиялық қасиеттері мен өзгерістері. Өсімдік шикізатын бастапқы және термиялық өңдеу.
-
Образовательная программа 6B07252 Қантты заттар және қантты кондитерлік өнімдер технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1