Өсімдік шикізаттарын өңдеудің физика-химиялық негіздері және жалпы принциптері

  • Мақсаты: қант және кондитерлік өндірістегі шикізат пен тамақ өнімдерінің физика-химиялық қасиеттерін зерттеу. Мазмұны: Шикізат пен тамақ өнімдерінің қасиеттері. Өсімдік шикізатын өңдеудегі қасиеттердің өзгеруі тамақ өнімдерін технологиялық өңдеудегі көмірсулардың өзгеруі. Өнімдерді технологиялық өңдеудегі ақуыздардың физика-химиялық қасиеттері мен өзгерістері. Өсімдік шикізатын бастапқы және термиялық өңдеу.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top