Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қант және крахмал-сірне өндірісінде шикізатты тиімді пайдалану
-
Мақсаты: Қант пен крахмал өндірісіндегі екіншілік ресурстардың сипаттамасымен танысу. Мазмұны: Екіншілік ресурстарды өнеркәсіптік өңдеудің қазіргі жағдайы мен болашағын жалпылау, талдау. Қант пен крахмал өндірісінде екіншілік ресурстарды ұтымды пайдалану туралы білімдерін қолдану. Екіншілік шикізат негізінде жаңа, дәстүрлі емес және арнайы өнімдерді алудың технологиялық және экологиялық аспектілерін қамтамасыз ету мәселесін шешу.
-
Образовательная программа 6B07252 Қантты заттар және қантты кондитерлік өнімдер технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2