Тағамдық құндылығы жоғары өнімдер технологиясы

  • Мақсаты: тағамдық құндылығы жоғары өнімдерді жасау саласында теориялық білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру. Мазмұны:Тағамдық құндылығы жоғары тамақ өнімдерін өндірудің негізгі принциптері. Тағамдық құндылығы жоғары тамақ өнімдерін жасаудың заманауи тәсілдері. Өсімдік және жануарлар шикізаты негізіндегі өнімдер технологиясын қолдану және құндылығы жоғары арнайы тағамдық компоненттермен байыту. Тағамдық құндылығы жоғары өнімдерді жасау принциптері.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top