Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Санитария және тамақтану гигиенасы
-
Мақсаты: тағамның сапасы, қауіпсіздігі және адамның физиологиялық қажеттіліктерін қанағаттандыру қабілеті оның гигиеналық нормативтері мен санитарлық нормаларына сәйкестігімен анықталады. Мазмұны:Санитарлық-гигиеналық бағалау нормалары, санитарлық-гигиеналық бағалаудың негізгі критерийлері, өңдеу өнеркәсібінің өнімдеріне, сақтауға, тасымалдауға және өткізуге қойылатын санитарлық-гигиеналық талаптар. Кәсіпорындар шығаратын өнімдерді санитарлық-гигиеналық бағалау. Өңдеу салаларының өнімдерін санитарлық-гигиеналық бағалауды қолдану. Сапа көрсеткіштерін анықтау үшін әдеттегі сынақ әдістерін түсіну.
-
Образовательная программа 6B07252 Қантты заттар және қантты кондитерлік өнімдер технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1