Қант және крахмал өндіретін кәсіпорындарды жобалау

  • Мақсаты: Шикізат шығынын, жартылай фабрикаттарды технологиялық есептеу саласындағы білімді, дағдыларды қалыптастыру, кондитерлік өнімдердің жаңа дәмдік комбинацияларын жасай білу, Шикізат, жартылай фабрикаттар шығынын көптеген технологиялық есептеулерді орындау. Мазмұны: Қант пен крахмал өндіретін кәсіпорындарды жобалаудың негізгі кезеңдері. Қант пен крахмал алудың технологиялық процесін жобалау. Технологиялық сұлбаны таңдау. Өнімдерді есептеу. Жабдықтарды таңдау және есептеу әдістерін, жабдықтардың классификациясын оқу. Қант пен крахмал өндірісінің технологиялық жабдықтарының мөлшерін есептеу кезінде дәлелдер мен есептерді шығару. Автоматтандырылған жобалау жүйесін зерттеу.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top