Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің химиясы
-
Мақсаты: тағам туралы түсінік қалыптастыру және тағам ұғымын химия тұрғысынан түсіндіру. Мазмұны: Тағамдық шикізат пен дайын өнімдегі заттардың химиялық құрамы мен қасиеттері, олардың құрамдас бөліктерінің функционалдық және технологиялық қасиеттері, физика-химиялық, биохимиялық және микробиологиялық өзгерістердің механизмдері, сонымен қатар өңдеу және сақтау кезінде шикізат пен тамақ өнімдерінің қасиеттерін тұрақтандыру. Шикізат қасиеттерінің физика-химиялық көрсеткіштері, олардың тамақ өнімдерінің сапасын қалыптастырудағы рөлі.
-
Образовательная программа 6B07252 Қантты заттар және қантты кондитерлік өнімдер технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1