Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қантты кондитерлік өнімдердің жаңа түрлерінің ғылыми-зерттеу әзірлемелері
-
Мақсаты: Қантты кондитерлік өнімдер саласындағы технология мен техника дамуының заманауи тенденциялары танысу. Мазмұны: Бағытты таңдау және қантты кондитерлік өнімдердің технологиясы бойынша зерттеулер жүргізу әдістемесі, ақпаратты іздеу, қойылған міндеттерді шешу үшін қажетті деректерді жинау және талдау.
-
Образовательная программа 6B07252 Қантты заттар және қантты кондитерлік өнімдер технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1