Аңшылық шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы

  • Жабайы аңдардан алынған өнімді алғашқы өңдеу технологиясы, өңдеу түрлері, консервілеу әдістері, суыту және мұздату, қақтау және кептіру, бекіре уылдырығын консервілеу технологиясы (түйіршікті, банкалы, пастерленген, паюсты уылдырық) аңшылық шаруашылықтарында етті алғашқы өңдеу технологиясы, ет өнімдерінің тауарлық шығуы және сапасына қойылатын талаптар, сақтау шарттары, союдан кейінгі ерекшеліктері, аулау техникасының әсері және алғашқы өңдеу технологиясының ет өнімдерінің сапасы қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B08301 Аңшылықтану және аң шаруашылығы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top