Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақтану гигиенасы
-
"Тамақтану гигиенасы": тиімді тамақтануды ұйымдастырудың физиологиялық негіздерін; тамақ өнімдерін талдау әдістемесін; мемлекеттік санитарлық қадағалаудың ұйымдастырушылық, құқықтық негіздерін; тамақ өнімдерін қабылдауға, сақтау,тасымалдау жағдайларына қойылатын санитариялық-гигиеналық талаптарды және олардың сапасын бағалауды; тамақ өнімдерін санитариялық қорғау мен сараптауды зерделейді. Азық-түлік өнімдеріне санитариялық сараптама, алдын алу, ағымдағы санитариялық-эпидемиологиялық қадағалау жүргізу дағдыларын, санитариялық-гигиеналық тексеру әдістемесін қалыптастырады.
-
Образовательная программа 6B07203 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1