Тамақтану гигиенасы

  • "Тамақтану гигиенасы": тиімді тамақтануды ұйымдастырудың физиологиялық негіздерін; тамақ өнімдерін талдау әдістемесін; мемлекеттік санитарлық қадағалаудың ұйымдастырушылық, құқықтық негіздерін; тамақ өнімдерін қабылдауға, сақтау,тасымалдау жағдайларына қойылатын санитариялық-гигиеналық талаптарды және олардың сапасын бағалауды; тамақ өнімдерін санитариялық қорғау мен сараптауды зерделейді. Азық-түлік өнімдеріне санитариялық сараптама, алдын алу, ағымдағы санитариялық-эпидемиологиялық қадағалау жүргізу дағдыларын, санитариялық-гигиеналық тексеру әдістемесін қалыптастырады.
  • Образовательная программа 6B07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top