Тағам өнімдерін микологиялық талдау

  • Пән саңырауқұлақтардың биологиялық ерекшеліктерін, систематикасын, саңырауқұлақтардың ең көп таралған топтарын, олардың оң және теріс әсерін, саңырауқұлақтарды, ашытқыларды және ірімшік пен сыра сияқты ашытылған тағамдарды қоса алғанда, әртүрлі тағамдарды өндіру үшін пайдалануды зерттейді. Саңырауқұлақтар тамақ өнімдерінің ластаушысы ретінде. Саңырауқұлақтардың жалпы санын және түрлік құрамын анықтау; саңырауқұлақтық инфекциясын (ластануын), оның ішінде саңырауқұлақтардың токсигенді түрлерін анықтау. Тағам өнімдеріндегі ашытқы мен зеңді анықтау және идентификациялау әдістері. Патогенді және шартты түрде патогенді саңырауқұлақтар.
  • Образовательная программа 6B07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 6
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top