Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеуде сапаны қамтамасыз ету

  • Пән білім алушыларда өсімдік шаруашылығы өнімінің шикізатын қайта өңдеу, дайын өнімді сақтау, тасымалдау, сапасын және қауіпсіздігін бақылау процестерін жүзеге асырудың теориялық білімі мен практикалық дағдыларын қалыптастырады. Сондай-ақ өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау әдістерін, өңдеу тәсілдері мен режимдерін айқындайды және сапаны қамтамасыз ету жөніндегі шараларды көздейді. Өсімдік шаруашылығы өнімін сақтау кезіндегі ысыраптардың түрлері: биологиялық және физикалық (механикалық) ысыраптар.
  • Образовательная программа 6B07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top