Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеуде сапаны қамтамасыз ету
-
Пән білім алушыларда өсімдік шаруашылығы өнімінің шикізатын қайта өңдеу, дайын өнімді сақтау, тасымалдау, сапасын және қауіпсіздігін бақылау процестерін жүзеге асырудың теориялық білімі мен практикалық дағдыларын қалыптастырады. Сондай-ақ өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау әдістерін, өңдеу тәсілдері мен режимдерін айқындайды және сапаны қамтамасыз ету жөніндегі шараларды көздейді. Өсімдік шаруашылығы өнімін сақтау кезіндегі ысыраптардың түрлері: биологиялық және физикалық (механикалық) ысыраптар.
-
Образовательная программа 6B07203 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1