Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Пән қазіргі заманғы маманның кәсіби құзыреттілігін қалыптастырады және тамақ өнімдерінің, шикізат пен тағам өнімдерін ластаушылардың қауіпсіздік көрсеткіштерін, қауіпсіздік нормативтерін, тамақ, биологиялық белсенді, технологиялық қоспаларды; генетикалық түрлендірілген өнімдерді, тамақ токсикологиясын қарайды. Пәнді игеру барысында білім алушылар ксенобиотиктер мен контаминанттарды талдау; ГОСТ, ҚР СТ, КО ТР талаптарына сәйкес тағам өнімдерінің қауіпсіздігі, сапасы, қауіпсіздігі тәуекелдерін бағалау дағдыларын меңгереді.
-
Образовательная программа 6B07203 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2