Тағам өнімдерінің қауіпсіздігі

  • Пән қазіргі заманғы маманның кәсіби құзыреттілігін қалыптастырады және тамақ өнімдерінің, шикізат пен тағам өнімдерін ластаушылардың қауіпсіздік көрсеткіштерін, қауіпсіздік нормативтерін, тамақ, биологиялық белсенді, технологиялық қоспаларды; генетикалық түрлендірілген өнімдерді, тамақ токсикологиясын қарайды. Пәнді игеру барысында білім алушылар ксенобиотиктер мен контаминанттарды талдау; ГОСТ, ҚР СТ, КО ТР талаптарына сәйкес тағам өнімдерінің қауіпсіздігі, сапасы, қауіпсіздігі тәуекелдерін бағалау дағдыларын меңгереді.
  • Образовательная программа 6B07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top