Азық-түлік өнімдерінің стандарттары және техникалық реттеу

  • Пән өнім сапасын арттыру бойынша ұйымдастырушылық, техникалық іс-шараларды жүргізуді регламенттейтін ережелерді әзірлеу және қолдану мәселелерін, стандарттау әдістерін, нормативтік құжаттарды, өнім сапасына қойылатын стандарттардың талаптарын және өнімді сертификаттау тәртібін зерделейді. Стандарттау, сертификаттау және метрология жөніндегі халықаралық ұйымдар. Сертификаттарды беру тәртібі, сертификаттау схемалары.
  • Образовательная программа 6B07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top