Мал шаруашылығы өнімдері өндірісінде сапаны басқару

  • Пән мал шаруашылығы өнімдерін өндірудегі сапаны басқару туралы қазіргі заманға тиісті нормативтік құжаттарды (КО ТР 033/2013, КО ТР 034/2013, ЕАЭО ТР 040/2016), экологиялық таза тамақтану және мал шаруашылығы өнімдерінің зиянсыздығы мәселелерін қарастырады, сондай-ақ мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясындағы сапа жүйесін басқаруды зерделейді. Сүт және сүт өнімдерінің, ет және ет өнімдерінің сапасын бақылаудың заманауи әдістерін, тағам өнімдерінің сапасын басқарудың негізгі ережелерін үйретеді.
  • Образовательная программа 6B07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top