Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік инженериясының принциптері
-
Пән негізгі технологиялық желілерді, монтаждауды, жөндеуді, баптауды, пайдалануды, өндіріс процесінің бұзылуының жұмыс істеуін диагностикалауды, тағам өнеркәсібінің технологиялық процестерін зерделейді; болашақ мамандар өндірістік-технологиялық қызмет дағдыларын игереді; шикізат пен материалдардың сапасына кіріс бақылауын ұйымдастыру және тиімді жүзеге асыру; жартылай фабрикаттар мен технологиялық процестердің параметрлерін өндірістік бақылау; техникалық қамтамасыз ету; іске асырылатын өндіріс процестерін оңтайландыру; шикізат пен материалдарды кәсіби-сауатты пайдалану.
-
Образовательная программа 6B07203 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1