Азық-түлік инженериясының принциптері

  • Пән негізгі технологиялық желілерді, монтаждауды, жөндеуді, баптауды, пайдалануды, өндіріс процесінің бұзылуының жұмыс істеуін диагностикалауды, тағам өнеркәсібінің технологиялық процестерін зерделейді; болашақ мамандар өндірістік-технологиялық қызмет дағдыларын игереді; шикізат пен материалдардың сапасына кіріс бақылауын ұйымдастыру және тиімді жүзеге асыру; жартылай фабрикаттар мен технологиялық процестердің параметрлерін өндірістік бақылау; техникалық қамтамасыз ету; іске асырылатын өндіріс процестерін оңтайландыру; шикізат пен материалдарды кәсіби-сауатты пайдалану.
  • Образовательная программа 6B07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top