Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнімдерінің сапасын басқару
-
Курс өнімнің сапасы, тағам өнімдеріне қойылатын талаптар, өндіріс (дайындау), сақтау, тасымалдау (жөңелту), сату және кәдеге жарату процестері туралы түсінік қалыптастыруға бағытталған. КО ТР 021/2011 «Тағам өнімдерінің қауіпсіздігі туралы» сәйкес шикізат пен өнімнің сапасын бағалау, тағам өнеркәсібі кәсіпорындарындағы технологиялық процестерді бақылау әдістері қарастырада. Болашақ мамандар кейінгі кәсіби қызметтен туындайтын міндеттерді шешуде осы білімді қолдану дағдыларын игереді.
-
Образовательная программа 6B07203 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1