Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мал шаруашылығы өнімдерінің сапасын сараптау
-
Пән мал шаруашылығы өнімдерінің биологиялық қауіпсіздігін, олардың сапасының сәйкестігін; өнімді талдаудың негізгі биохимиялық, микробиологиялық және жалпы биологиялық әдістерін (ет, сүт және қышқыл сүт өнімдері), мал шаруашылығы өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігіне әсер ететін факторларды қарастырады. Бағалау әдістері, сондай-ақ сапа мен қауіпсіздікті арттыруға бағытталған шаралар. Спецификалық және спецификалық емес микрофлора мәселелерін; мал шаруашылығы өнімдерін санитариялық-эпидемиологиялық бақылаудың маңыздылығын зерделейді.
-
Образовательная программа 6B07203 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1