Мал шаруашылығы өнімдерінің сапасын сараптау

  • Пән мал шаруашылығы өнімдерінің биологиялық қауіпсіздігін, олардың сапасының сәйкестігін; өнімді талдаудың негізгі биохимиялық, микробиологиялық және жалпы биологиялық әдістерін (ет, сүт және қышқыл сүт өнімдері), мал шаруашылығы өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігіне әсер ететін факторларды қарастырады. Бағалау әдістері, сондай-ақ сапа мен қауіпсіздікті арттыруға бағытталған шаралар. Спецификалық және спецификалық емес микрофлора мәселелерін; мал шаруашылығы өнімдерін санитариялық-эпидемиологиялық бақылаудың маңыздылығын зерделейді.
  • Образовательная программа 6B07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top