Сүт және сүт өнімдер технологиясы 2

  • Ашытылған сүт өнімдерінің, балмұздақтың, сары майдың қасиеттерін, құрамын және тағамдық құндылығын зерттеу. Сүт консервілерінің технологиясын оқу. Ашытылған сүт өнімдерінің сапасына қойылатын талаптармен таныстыру. Ашыған сүт өнімдерінің, балмұздақтың, сары майдың қазіргі заманғы бақылау әдістері мен стандарттарына сәйкес негізгі көрсеткіштерін анықтау әдістерін меңгеру
  • Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top