Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қоғамдық тамақтану өнімдерінің технологиясы 1
-
Қоғамдық тамақтануды дамытудың қазіргі тенденцияларын зерттеу. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының қызметінің жіктелуімен және ерекшеліктерімен, өндірісті ұйымдастыру дағдыларымен және технологиялық құжаттамасымен танысу. Азық-түлікті аспаздық өңдеу әдістерін зерттеу. Суық, ыстық тағамдар мен тағамдар, тұздықтар, жартылай фабрикаттар дайындау процесін ұйымдастыру дағдыларын меңгеру. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында калькуляциямен және есепке алумен танысу.
-
Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2