Қоғамдық тамақтану өнімдерінің технологиясы 1

  • Қоғамдық тамақтануды дамытудың қазіргі тенденцияларын зерттеу. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының қызметінің жіктелуімен және ерекшеліктерімен, өндірісті ұйымдастыру дағдыларымен және технологиялық құжаттамасымен танысу. Азық-түлікті аспаздық өңдеу әдістерін зерттеу. Суық, ыстық тағамдар мен тағамдар, тұздықтар, жартылай фабрикаттар дайындау процесін ұйымдастыру дағдыларын меңгеру. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында калькуляциямен және есепке алумен танысу.
  • Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top