Ет және ет өнімдер технологиясы 1

  • Сойылған мал және құс етін қоса алғанда, ет өнімдерін өндіру процестерін, әдістері мен технологиясын зерттеу. Өндірістің барлық кезеңдерін оқып-үйрену: малдарды союға дайындау; мал мен құсты қайта өңдеу; ет және ет өнімдерін тоңазыту; қанды, эндокриндік-ферменттік және арнайы шикізатты қайта өңдеу. Алынған білімді практикалық және зертханалық зерттеулерде қолдану. Ет өнімдерін өндірудің рецептурасы мен технологиялық схемаларын жасау. Еттің химиялық және микробиологиялық талдауын зерттеу.
  • Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top