Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет өнімдерін өңдеудің физико-химиялық әдістері
-
Ет шикізаты мен өнімдерін өңдеу кезінде электр энергиясын оның әртүрлі формаларында қолдану мүмкіндігін игеру, яғни электростатикалық өрісте өңдеу, тамақ өнімдерін өнеркәсіптік жиіліктегі электр тогымен, жоғары жиілікті токтармен, электромагниттік өрісте жоғары және ультра жоғары жиілікті токтармен өңдеуді игеру.
-
Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1