Астық кептіру технологиясы

  • Астықты кептіру объектісі ретінде қарастыру. Ылғалды ауаның қасиеттері және кептіру кезіндегі жылу мен ылғалдың берілуі. Астық кептіру технологиясын, оның ішінде технологиялық сұлбаларды, кептіру режимдерін, кептіру үрдісіндегі физикалық, биологиялық өзгерістерді танып білу. Шахталы, камералық, барабанды, таспалы, карусельді, рециркуляциялық және жылжымалы астық кептіргіштердің констуркциясын талдау. Астық кептіргіштерін бақылау, кептіру үрдісін автоматтандыру жолдарын оқып үйрену. Қауіпсіздік және өрттің алдын алу шараларын ұйымдастыру жолдарын меңгеру
  • Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top