Тағам саласын стандарттау, метрология және сертификаттау

  • Тамақ саласындағы стандарттау туралы жалпы түсінік. Заңнама және ұлттық стандарттау жүйесі. Тамақ саласындағы нормативтік құжаттар. Азық-түлік сапасы мен қауіпсіздігіне қойылатын талаптар. Тамақ өнеркәсібіндегі сертификаттау объектілері. Тамақ өнімдерінің сәйкестігін растау. Нарықтағы ет және сүт өнімдеріне қойылатын техникалық регламенттердің талаптары. Тамақ саласы кәсіпорындарын метрологиялық қамтамасыз ету.
  • Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 4
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top