Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдері технологиясының теориялық негіздері 2
-
Тамақ өнімдерінің сапасы, органолептикалық, физика-химиялық, микробиологиялық шикізат пен дайын өнім сапасының көрсеткіштерімен танысу және зерделеу. Тамақ өнімдерінің көрсеткіштері және олардың сапасы бойынша мәселелерді шеше білу. Тамақ өндірісінің технологиялық процестерінің негізгі дағдыларын қалыптастыруды меңгеру
-
Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1