Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сүт өнімдерінің технохимиялық бақылауы, сапасын бағалау және қауіпсіздігі
-
Сүт өнеркәсібі кәсіпорындарына түсетін шикізаттың сапасын технохимиялық бақылауды зерттеу. Тұтас сүт өнімдері, балмұздақ, сары май, ірімшік, сүт консервілері өндірісін және сапасын бағалауды жүзеге асыру. Қосымша шикізаттарды, материалдарды және өндірістің санитарлық-гигиеналық жағдайларын технохимиялық бақылаудың нәтижелерін талдау.
-
Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1