Сүт өнімдерінің технохимиялық бақылауы, сапасын бағалау және қауіпсіздігі

  • Сүт өнеркәсібі кәсіпорындарына түсетін шикізаттың сапасын технохимиялық бақылауды зерттеу. Тұтас сүт өнімдері, балмұздақ, сары май, ірімшік, сүт консервілері өндірісін және сапасын бағалауды жүзеге асыру. Қосымша шикізаттарды, материалдарды және өндірістің санитарлық-гигиеналық жағдайларын технохимиялық бақылаудың нәтижелерін талдау.
  • Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top