Қоғамдық тамақтану кәсіпорындарында қызмет көрсету

  • Техникалық қызмет көрсету процесінің сипаттамаларын зерттеу. Тұтынушыларға қызмет көрсету үшін сауда үй-жайларын таныстыру, тағайындау түрлері, мақсаты мен сипаттамасы. Ыдыс-аяқтың, аспаптардың сипаттамасы тағайындалуы. Мәзірді құрастыру және дастарханды безендіру. Кестелерді құрастыру, негізгі талаптар мен түрлері және олардың ережелері мен орындалу реттілігі. Қызмет көрсету әдістері мен формаларын зерттеу, олардың жіктелуі. Интерьер жасаудың заманауи бағыттары. Қоғамдық тамақтандыру мекемелеріне арналған инновациялық бизнес-идеялар.
  • Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 7
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top